Primarul Nedelcu: “Investim în educație, investim în oameni, investim în viitor, investim în Drăgășani!”

/

Seria investițiile continuă în municipiul Drăgășani. După ce administrația publică locală a reușit să atragă foarte multe fonduri europene pentru modernizarea spitalului municipal, iată că acum primarul Cristian Nedelcu anunță proiecte și în sistemul de învățământ. Recent, Primăria Drăgășani a depus un proiect ce vizează „Dotarea cu mobilier, materiale digitale a unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Drăgășani”

“Investim în educație, investim în oameni, investim în viitor, investim în Drăgășani! Se vor face investiții în laboratoarele de informatică, sălile de clasă, cabinetele, laboratoarele, cabinetele de asistență psihopedagogică și vor fi înființate noi cabinete/laboratoare. Valoarea proiectului este de 3.633.655 Lei (fără TVA)” – spune primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu.

Pe de altă parte, edilul – șef din Drăgășani anunță și lucrări de infrastructură în municipiu. Zilele trecute au început lucrările pe strada Crâmpoșiei, care face legătura între calea ferată și strada Căpitan Hoarcă (centura municipiului Drăgășani). În urma cererilor cetățenilor ce locuiesc în această zonă, a început amenajarea străzii, va fi amplasat iluminatul public și ulterior va fi asfaltată” – mai spune primarul Nedelcu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like