Primarul Remus Sasu: “Strada principală din Ocnele Mari are cu totul alt chip”

Primarul orașului Ocnele Mari, Remus Sasu, este extrem de mulțumit de colaborarea cu instituția Consiliului Județean Vâlcea. În colaborare cu CJ, Primăria Ocnele Mari derulează proiecte importante, obiective de investiții ce vor dezvolta localitatea din punct de vedere turistic.

“Anul acesta, am primit un sprijin important din partea Consiliul Județean Vâlcea și a președintelui Constantin Rădulescu, alături de care am semnat cu câteva luni în urmă și un acord de cooperare pentru realizarea obiectivului turistic de lângă ștrand. În urmă cu exact două luni, Regia de drumuri și poduri a Consiliului județean a început asfaltarea străzii Alexandru Ioan Cuza, care face parte din drumul județean ce traversează stațiunea noastră. Ieri s-au finalizat primii trei kilometri din modernizarea propusă și imaginea Ocnelor Mari este acum cu totul alta decât în ultimii ani.

Cele mai importante realizări se fac în echipe de lucru alcătuite din oameni care gândesc în același fel la bunăstarea cetățenilor. Primăria Ocnele Mari și eu personal am găsit în președintele Constantin Rădulescu și în consiliul pe care îl coordonează un mare atașament pentru stațiunea Ocnele Mari și o mare încredere în viitorul comunității noastre. Printre imaginile atașate veți descoperi și mesajul optimist pe care Constantin Rădulescu îl transmite locuitorilor Ocnelor Mari. Mă alătur cu bucurie promisiunii de a continua lucrările de modernizare în anul 2022” – susține primarul Remus SASU.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like