Primarul Sasu este mulțumit – ”Ocnele Mari arată altfel: mai organizat, mai primitor, mai frumos”

/

Omul gospodar se cunoaște după cum își administrează propria-i gospodărie. Ei bine, așa e și cu primarii, mai ales cu cei care vor să lase ceva în urma lor.

Venirea la cârma Primăriei Ocnele Mari a tânărului Remus Sasu a sădit în comunitate sămânța speranței în mai bine. El a reușit să scoată ce este mai bun din comunitate și să se remarce făcând fapte și lucruri în folosul societății. Nu-și dorește să fie privit ca o excepție sau să fie recompensat pentru asta, ci primarul Sasu se mulțumesc cu respectul și aprecierea cetățenilor.

Și iată că oamenii din Ocnele Mari și-au dat seama că au ales un primar gospodar și de aceea s-au alăturat lui în încercarea de a face orașul mai frumos, mai curat, mai ordonat.

“Sunt foarte mulțumit să văd că, pe măsură ce Primăria Ocnele Mari derulează acțiuni ample de curățenie pe câteva dintre cele mai importante locuri publice din oraș, locuitorii fac același lucru în gospodăriile lor. Mai mult, firmele au organizat acțiuni de o mai mică sau mai mare amploare pe terenurile pe care le dețin și în jurul obiectivelor turistice pe care le administrează. Cu fiecare lună care trece și cu fiecare anotimp care se schimbă, Ocnele Mari arată altfel: mai organizat, mai primitor, mai frumos.

Transmit și pe această cale aprecierile mele pentru toți locuitorii și companiile care s-au antrenat în această acțiune comună de a pregăti pentru sărbători și pentru sezonul estival care urmează stațiunea turistică și orașul Ocnele Mari – susține primarul din Ocnele Mari, Remus SASU.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like