Primarul Schell, despre festivalul numărul unu din Vâlcea 

/

După contextul pandemic care nu a făcut posibilă organizarea ȋn 2020 şi 2021, festivalul de suflet, pe care oraşul Brezoi ȋl găzduieşte cu mândrie, revine, la un nivel calitativ superior edițiilor anterioare. Pentru noi toți, localnici brezoieni, oportunitatea de a primi “la noi acasă” un număr impresionant de artişti şi membri ai audienței, sosiți din ȋntreaga țară, dar şi din lume, reprezintă o sursă de inspirație şi de receptare directă a avantajelor nete rezultate din consolidarea statutului de destinație culturală, pe care o realizăm, pentru Brezoi şi brezoieni, inclusiv cu sprijinul acestui reputat festival. 

Începând de mâine, 19 iulie şi până duminică, 24 iulie, aici vor urca pe scenă cei mai mari artişti ai blues-ului mondial, iar publicul lor va fi prezent aici ȋn tot acest interval de 6 zile. Desigur, publicul Open Air Blues Festival Brezoi este unul educat, ȋnsă numărul ridicat de turişti ȋnseamnă ȋn mod inevitabil şi aglomerarea zonei centrale a oraşului, precum şi a zonei bazei sportive. De asemenea, concertele la scena mare presupun un nivel sporit de decibeli, resimțit de rezidenții din imediata vecinătate, ȋnsă finalul fiecărei seri de concerte este stabilit pentru o oră ce asigură intervalul decent pentru linişte şi odihnă. 

Mulțumim pe această cale tuturor cetățenilor brezoieni pentru colaborarea ȋn a ne reprezenta oraşul, şi la această ediție, aşa cum este el recunoscut pretutindeni: ca gazdă ideală pentru divertisment cultural de calitate, oferit publicului cu responsabilitate. 

Pentru orice dificultate logistică ați putea ȋntâmpina ȋn aceste zile, ȋn trafic sau ȋn alte spații publice din oraş, vă stăm la dispoziție să ni le semnalați, pentru a le putea soluționa cât mai rapid. 

Vă mulțumim din nou şi ne dorim ca acest minunat festival să fie de bun augur ȋn aceeaşi măsură pentru oaspeții oraşului Brezoi, cât şi pentru toți locuitorii acestuia!

loading...

You May Also Like