Primarul Vasilache – Băile Olăneşti: „Evitaţi deplasările care nu sunt strict necesare”

/

COMUNICAT

Având în vedere evoluţia epidemiei cauzate de noul coronavirus în ţara noastră, pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor la nivelul oraşului Băile Olăneşti vă aducem la cunoştinţă următoarele măsuri:

– Ministerul Finanţelor Publice a prelungit până la data de 30 iunie 2020 perioada în care contribuabilii pot plăti impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, beneficiind astfel de bonificaţia stabilită de către Consiliul Local al oraşului Băile Olăneşti în procent de 10% pentru plata integrală a acestor obligaţii.

– Agenţia de Plăţi Şi Intervenţie în Agricultură (APIA) a anunţat suspendarea cererilor unice de plată aferente anului 2020.

– Se menţine valabilitatea documentelor eliberate de către autoritatea publică locală care expiră pe perioada stării de urgenţă.

– Pentru persoanele autoizolate la domiciliu, Primăria oraşului Băile Olăneşti va asigura aprovizionarea acestora cu alimente, apă potabilă, medicamente prin asistentul social. Pentru îndeplinirea acestei asistentul social va prelua solicitarile şi contravaloarea bunurilor necesare – respectiv alimente, apă potabilă, medicamente, de la persoanele pentru care s-a dispus măsura autoizolării.

– Persoanele care sosesc în localitatea Băile Olăneşti din ţările cu mai mult de 500 de cazuri confirmate, au obligaţia să anunţe medicul de familie precum şi asistentul social din cadrul Primăriei oraşului Băile Olăneşti, consilier juridic Serban Maria Irina, număr de telefon 0769004465.

– Ţinând cont de cele expuse mai sus vă adresăm rugămintea să evitaţi deplasările care nu sunt strict necesare, spaţiile aglomerate şi să respectaţi toate măsurile impuse de starea de urgenţă.

PRIMAR ORAŞ BĂILE OLĂNEŞTI

EC. Vasile Sorin Vasilache

loading...

You May Also Like