Proiect aprobat la AFM pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Tomșani

/

Administrația publică din comuna Tomșani implementează tot mai multe proiecte pentru creșterea nivelului de trai și siguranță ai locuitorilor. În curând, vor începe lucrările de modernizare a iluminatului public stradal, după ce proiectul Primăriei Tomșani a fost aprobat de Administrația Fondului de Mediu. Investiția se ridică la peste 1 milion de lei, iar primarul Andrei Nicolae spune că va mai depune și alte proiecte, până când sistemul de iluminat public din Tomșani ca fi modernizat complet.

“Peste 470 de lămpi cu LED vor fi montate în comuna Tomșani. Presupune începutul modernizării iluminatului public în localitatea noastră. Ca să acoperim întreaga localitate, probabil ne mai trebnuie în jur de 1000 de lămpi, însă îi asigur pe cetățeni că vom iniția alte proiecte și vom încerca să obținem finanțarea necesară pentru a moderniza iluminatul public în toată comuna Tomșani. Facem toate eforturile necesare. Avem și sistem de supraveghere video am implementat în școli și în anumite puncte, însă dorim să extindem acest sistem” – ne-a declarat primarul Andrei Nicolae.

Acum, la sfârșit de an, toți copiii din Tomșani vor primi cadouri de Crăciun. În Consiliul Local a fost aprobată suma de 15.000 de lei pentru cadouri, urmând ca peste 200 de micuți să primească daruri de la Primăria Tomșani și Consiliul Local.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like