Proiecte de viitor la Budești. Primarul vrea să atragă cât mai multe fonduri europene

/

Parcul auto al Primăriei Budești va fi dotat cu noi utilaje, spune primarul Ion Vlădulescu. Utilajele ce vor întreține spațiile verzi din localitate vor fi achiziționate cu fonduri europene prin FLAG.

„Este vorba despre utilaje multifuncționale, ce vor fi folosite pentru decolmatări de șanțuri și rigole și care permit exploatarea anumitor zone. Proiectul a trecut deja de evaluare și în mod cert se va aproba prin FLAG <Oltul Puternic>. Vorbim de fonduri europene ce sunt întotdeauna bineveniți. La nivelul comunei Budești, vom face tot ce ne stă în putință să atragem cât mai multe finanțări nerambursabile pe această nișă. De asemenea, obiectivul nostru este să identificăm și oportunități de accesare a fondurilor europene pentru mijloace de transport electrice” – susține primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu.  

Edilul – șef se declară mulțumit de cum a decurs actul administrativ în comuna Budești, anul acesta. Primarul Vlădulescu, un gospodar perfecționist, spune că își dorea implementarea mai multor proiecte, cu toate că este unul dintre cei mai activi primari din județ.

“A fost un an complicat din multe puncta de vedere. Nu doar pentru noi a fost greu, a fost greu pentru toate administrațiile locale. Ne-am descurcat cum am putut mai bine, e clar că ne doream bani pentru mai multe proiecte mari, proiecte importante. Am realizat mai multe investiții, dar cu bani de la bugetul local. Din păcate nu au fost finanțări. Nu au fost multe realizări, dar sunt importante. Tragem linie și avem mari speranțe pentru anii viitori, este important să recuperăm tot ce nu am putut să realizăm. Oamenii din Budești au nevoie de mai multe bucurii din partea noastră. Avem mari probleme cu avizele pe proiecte, ne îngreunează mult activitatea. Este o problemă generală. Noi suntem traversați de drumuri naționale, de un drum județean și avem nevoie de multe avize. Aproape tot anul am muncit pe documentație și avize. Eu mă așteptam să le obținem mult mai repede aceste avize” – a spus primarul Vlădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like