Proiecte importante la Popești: sistemul de alimentare cu gaze naturale şi modernizarea drumurilor săteşti

Două mari proiecte sunt în planul conducerii Primăriei Popeşti în următoarea perioadă. Este vorba despre sistemul de alimentarea cu gaze naturale a localităţii, precum şi despre modernizarea drumurilor săteşti. Primul proiect se află la stadiul de documentaţie, urmând ca în cel mai scurt timp dosarul să fie depus la Ministerul Fondurilor Europene pentru obţinerea finanţării nerambursabile. Cel de-al doilea proiect a fost deja inclus pe lista CNI şi va primit finanţare cât de curând.

“Dragi locuitori ai comunei Popești, am bucuria, de a va anunța, că principalele obiective propuse pentru mandatul următor, și anume: alimentarea cu gaze naturale a comunei noastre și asfaltarea tuturor drumurilor sătești din Popești, nu sunt doar promisiuni în vânt. Pentru sistemul de gaze avem finalizat studiul de fezabilitate și urmează a fi depus la Ministerul Fondurilor Europene. Întreaga lucrare urmând a fi realizată printr-o asociere cu localitățile Oteșani și Cernisoara. În acest sens, în prezent va pot spune că întrunim toate condițiile specificate în Ghidul de Finanțare.
În ceea ce privește cel de-al doilea obiectiv, respectiv modernizarea drumurilor sătești din localitate, este acum realizabil, investiţia fiind acceptată în programul de dezvoltare, derulat prin Compania Națională de Investiții!” – precizează primarul comunei Popeşti, Aurora Măgura.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like