CJ VÂLCEA: Proiectul de modernizare al DJ 703G, depus spre finanţare prin fonduri nerambursabile

/

În data de 05 iulie 2017, Consiliul Județean Vâlcea a depus, spre finanțare, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 6, Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanța regională, Prioritatea de investiție 6.1, proiectul  ”Modernizare DJ 703 G Jiblea – Sălătrucel – Berislăvești – Robaia – limita jud. Argeș”.

Proiectul menționat,  cuprins în Lista de proiecte prioritare în domeniul Transporturilor, aprobată prin Hotărâre a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest (CDR Sud-Vest Oltenia), fost transmis spre aprobare, Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, prin intermediul aplicației MySMIS.

Valoarea totală a modernizării drumului județean 703 G Jiblea – Sălătrucel – Berislăvești – Robaia – limita jud. Argeș este de 84.120.609,31 lei, din care contribuția proprie a Consiliului Județean Vâlcea este 1,682,412.19 lei.

„Depunerea acestui proiect, prin care se propune modernizarea drumului județean 703 G, în lungime de 12,65 km, care pornește din DN7CC, localitatea Jiblea Veche (orașul Călimănești), traversează comunele Sălătrucel și Berislăvești, până la limita cu județul Argeș și se continuă în județul Argeș până la intersecția cu DJ 703H, in localitatea Șuici, zona unde este prevăzută realizarea tronsonului de autostrada A1 Pitești – Sibiu, reprezintă o reconfirmare a preocupărilor permanente pe care le avem în asigurarea unei infrastructuri de transport moderne și durabile, precum și a tuturor celorlalte condiții pentru dezvoltarea economiei și îmbunătățirea calității vieții vâlcenilor” – a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.

Râmnicu Vâlcea

10.07.2017

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.