RÂMNICU VÂLCEA: Acces gratuit la Ştrandul Ostroveni după ora 18.00

 

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea a luat decizia de a iniţia o hotărâre de Consiliu Local în care să se prevadă ca vâlcenii să aibă acces gratuit în incinta Bazei de Agrement Ostroveni, zilnic, după ora 18.00. Mai exact, după această oră toate categoriile de vizitatori pot intra la ştrand fără să plătească.

Mai mult, primarul Mircia Gutău a dispus intensificarea acţiunilor de menţinere a curăţeniei la Ştrandul Ostroveni, în condiţiile în care în week-endul trecut s-a stabilit un nou record de vizitatori, numai duminică, 10 iulie, peste 6.000 de amatori de plajă trecând pragul bazei de agrement.

Tododată, Primăria Râmnicu Vâlcea anunţă că începând din 10 iulie 2016, vizitatorii Ştrandului Ostroveni vor putea avea acces la Internet printr-o reţea wireless gratuită. Mai mult, dacă eşti curios să vezi care este  atmosfera de pe plajă şi din bazine, poţi accesa pagina de net a Primăriei Râmnicului, acolo unde camera web de la ştrand transmite live.

Foto: Primaria Ramnicu Valcea

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “RÂMNICU VÂLCEA: Acces gratuit la Ştrandul Ostroveni după ora 18.00

  1. foarte frumos, numai ca am o nemultumire – nisipul . nu e suficient d curat. am fost miercurea trecuta, p 6 iulie si exact langa mine am gasit excremente d caine in nisip.
    cred ca nimanui nu i ar conveni asa ceva.

Comments are closed.