RÂMNICU VÂLCEA. Şapte blocuri din zona centrală vor intra în reabilitare. Vezi care!

Consilierii locali au votat zilele trecute o hotărâre privind finanţarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a şapte blocuri din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre următoarele blocuri: Bloc L, Calea lui Traian nr.129, Bloc L, Strada Regina Maria nr.1, Bloc Anton Pann, Calea lui Traian nr. 116, Bloc K, Scuarul Mircea cel Bătrân nr.6,  Bloc Cozia – Str. Regina Maria nr.4, Bloc 2 (Cămin nefamilişti nr.2) – Calea lui Traian nr.45, Bloc 1 – Calea lui Traian nr.45.

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea consideră că este necesară, în primul rând, înfrumuseţarea faţadelor blocurilor menţionate, ţinând cont şi de faptul că centrul oraşului a fost modernizat recent.

„Pentru ameliorarea aspectului urbanistic al zonei centrale a blocurilor care au un grad avansat de deteriorare a faţadelor, precum şi creşterea  gradului de satisfacţie al comunităţii, se impune realizarea lucrărilor de intervenţie pentru creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe amplasate în aceste zone” – se arată în raportul primăriei.

Finanţarea execuţiei lucrărilor pentru blocurile respective se va face astfel: 60% din alocaţii de la bugetul de stat; 15% din alocaţii de la bugetul local; 25% din fondul de reparaţii al Asociaţiei de Proprietari.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like