Scandal cu greva foamei la Primăria Horezu. Motivul este noua organigramă

/

Trecerea noii organigrame a Primăriei orașului Horezu prin Consiliul Local a dezlănțuit ,,furtuna” joi, 28 noiembrie. În jurul orei 8:30, o persoană de 78 de ani a trecut la o formă gravă de protest, având în vedere vârsta la care se află: greva foamei. Este vorba de Valerian Ungureanu din Horezu, tatăl unui salariat al primăriei, cu același nume. Grevistul foamei stătea pe un scaun de spătarul căreia era agățată o notă protest ce descria cauzele gestului său. Fiul acestuia a sunat la 112, a venit Ambulanța și Poliția, iar tămbălăul s-a declanșat.

,,Valerian Ungureanu este salariat al Primăriei Horezu și a intrat în conflict cu noi pentru că dorește post de funcționar public și funcție de conducere. Noi am trecut doar două persoane de la contractual la funcționari publici pentru că așa ne impune noul Cod Administrativ. În nici un caz nu se va mări fondul de salarii” – a declarat primarul Nicolae Sărdărescu. 

În fapt, este vorba despre Ion Aurelian Bușe și Oana Cozoș, ambii aduși în primărie pe vremea lui Nicolae Sărdărescu. Primul a fost inginer la Forconcid și a doua a fost angajata fabricii de mobilă a familiei Sărdărescu. În afară de cei doi, care au primit posturi de funcționar publici, s-au mai mutat de la un departament la altul nu mai puțin de 32 de persoane. Menționăm că în primii trei ani de mandat, Sărdărescu a mărit numărul angajaților primăriei de la 123 la 139, iar fondul de salarii de la 1,2 miliarde lei vechi, la aproape 4 miliarde lei vechi.

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like