Servicii medicale de calitate la Mihăești. Dispensar nou, medic de familie nou

/


Vești bune la Mihăești. Localnicii vor avea acces la cele mai bune servicii medicale, după ce CAS Vâlcea a anunțat, zilele trecute, că medicul de familie Mihaela Rahela își va desfășura activitatea într-o locație de pe strada Măgura.

“Precizăm că, în cadrul cabinetului, pe lângă activitatea specifică de medicină de familie, potrivit contractului încheiat cu CAS Vâlcea doamna dr. RAHELA MIHAELA asigură și servicii de vaccinare, monitorizare pacienți COVID-19 și testare, gratuită, cu teste rapide antigen” – precizează conducerea CAS Vâlcea.

La Mihăești, administrația publică locală a investit în sistemul sanitar. Comuna Mihăeşti are unul dintre cele mai moderne dispensare din județul Vâlcea. Clădirea, construită de la zero, este aproape finalizată, iar cetățenii vor beneficia de servicii medicale de calitate într-un spațiu ce oferă condiții excelente. Întreaga investiție s-a ridicat la peste 3 milioane de lei, iar dispensarul va fi dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Aici urmează să își desfășoare activitatea medicii de familie, dar și un medic stomatolog.

“Realizarea dispensarului medical va duce la îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor şi va creşte calitatea şi accesibilitatea la serviciile medicale. Este un proiect aşteptat de întreaga comunitate. Asta și pentru că dispensarul va fi dotat cu un RMN, un ecograf, scaune pentru serviciul stomatologic, radiologie dentară, dar şi un centru pentru sterilizare. Știm bine că în această perioadă grea, accesul la serviciile medicale în spitale este destul de greu. Ei bine, cetățenii comunei vor putea să își facă anumite investigații medicale chiar la dispensarul din Mihăești” – susține primarul Constantin Bărzăgeanu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like