Ţi-ai parcat maşina neregulamentar în Râmnicu Vâlcea? Pagubă de peste 300 de lei în buzunar!

 

Primăria Râmnicu Vâlcea se pregăteşte intens să-i „ardă la buzunare” pe râmnincenii care-şi parchează neregulamentar vehiculele pe domeniul public. La şedinţa Consiliului Local din data de 27 aprilie 2017, primarul Gutău le pune în vedere consilierilor municipali să analizeze şi să voteze trei propuneri în ceea ce priveşte „Serviciul de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a străzilor de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea”.

Astfel, prima propunere se referă la oportunitatea delegării acestui serviciu către societatea ETA SA, societate al cărei acţionar unic este Municipiul Râmnicu Vâlcea. De asemenea, consilierii vor vota şi caietul de sarcini privind  „Serviciul de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a străzilor de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea”.

Cea mai importantă propunere însă este aprobarea tarifelor pentru ridicarea vehiculelor. Aşadar, râmnicenii care îşi vor parca maşina neregulamentar, trebuie să ştie că în cazul în care li se va ridica maşina de pe domeniul public, vor fi nevoiţi să scoată câteva sute de lei din buzunar. Tariful pentru ridicarea şi transportul vehiculului a fost stabilit la suma de 300 de lei/vehicul, din care 70 de lei sunt cheltuielile de deplasare, iar 230 de lei sunt cheltuielile cu operaţiunea de ridicare. Mai mult, tariful pentru depozitarea maşinii este de 6 lei/oră.

loading...

You May Also Like

One thought on “Ţi-ai parcat maşina neregulamentar în Râmnicu Vâlcea? Pagubă de peste 300 de lei în buzunar!

  1. Parcari auto nu reusiti sa faceti, centrul municipiului arata ca dupa alarma sirenelor de vineri, in schimb va pricepeti sa stabiliti tor felul de tarife. Succes!

Comments are closed.