Tomșani se dezvoltă frumos. Primarul implementează multe proiecte importante…

/

Un proiect important va fi implementat, în scurt timp, în comuna Tomșani după ce primarul și echipa sa de la Primărie au obținut finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru asfaltarea a 8,5 kilometri de drumuri de interes local. Astfel, pentru proiectul “Modernizare și reabilitare drumuri de interes local în comuna Tomșani, județul Vâlcea”, Ministerul Dezvoltării a alocat comunei Tomșani peste 10,56 milioane lei.

Printre alte obiective de investiții ale primarului Andrei Nicolae se numără amenajarea un teren de sport cu gazon sintetic la şcoala din satul Foleştii de Sus, reabilitarea şcolilor, apă, canalizare şi modernizarea iluminatului stradal. De asemenea, edilul șef a depus proiecte pentru a obține fonduri și pentru 470 de lămpi cu LED și realizarea unui sistem inteligent de iluminat public în Tomșani, dar și pentru amplasarea a două stații electrice.

Cu fonduri de la bugetul local, pentru că primarul Andrei Nicolae știe foarte bine să se gospodărească, în Tomșani au fost montate 14 camere de supraveghere, de la limita cu localitatea Frânceşti până la limita cu oraşul Horezu. Primarul spune că se va extinde proiectul, astfel încât toată comuna să fie acoperită, iar oamenii să se poată simți în siguranță pe străzi.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like