Un pasaj din Drăgășani a fost vandalizat. Primăria a depus plângere penală (FOTO)

/

Incident neplăcut în municipiul Drăgășani, noaptea trecută. Persoane necunoscute încă au vandalizat un pasaj de pe strada Primăverii, motiv pentru care Primăria Drăgășani a luat decizia de a formula o plângere penală pentru distrugerea bunului public. Autorii, în mod cert, vor fi trași la răspundere, pentru că nu te poți comporta ca un huligan și apoi să mai scapi și basma curată.

“Vandalizarea pasajului de pe strada Primăverii, la intersecție cu strada I. C. Brătianu.
După renovarea în totalitate a pasajului de scări, din motive total necunoscute, în noaptea de miercuri, 14 iulie, spre joi, 15 iulie, autori necunoscuți au vandalizat acest pasaj de scări, distrugându-l in totalitate.
Prejudiciului material i se adaugă prejudiciul moral adus locuitorilor din strada Primăverii, în special persoanelor vârstnice care se puteau deplasa în siguranță folosind acest pasaj.
În urma evenimentului Primăria municipiului Drăgășani a adresat o plângere către Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în vederea începerii cercetărilor ce se impun în vederea descoperirii faptuitorilor și tragerii acestora la răspundere penală” – precizează Primăria Drăgășani.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like