Utilaje noi de deszăpezire la Primăria Râmnicului. Gutău: “Facem față cu utilaje proprii. Nu am dat niciun leu către firme private”

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a pregătit pentru sezonul de iarnă. Ca urmare, zăpada nu o să îi ia pe nepregătite pe angajații de la Piețe Prest și DADP care se ocupă cu deszăpezirea în oraș. Primarul Gutău susține că, la fel ca și în anii trecuți, se vor ocupa de această operațiune cu forțe și utilaje proprii, refuzând să dea bani către firmele private. Tocmai de aceea, recent, la Piețe Prest au fost achiziționate trei utilaje noi.

“Ne-am organizat pentru iarnă, în așa fel încât atunci când vine zăpada să nu spunem că nu avem utilaje. Noi, spre deosebire de alte municipii, nu facem contracte cu firmele de salubrizare să curețe orașul. Nu! Noi am demonstrat că putem să facem față cu utilajele proprii, așa cum am făcut-o în fiecare an. Nu am dat niciun leu către firme private. Deszăpezirea s-a făcut numai cu ADP și cu Piețe Prest într-o organizare perfectă și lucrurile s-au văzut impecabil. Mai ales că în acest an Piețe Prest a mai și cumpărat trei utilaje noi, printre care o măturătoare cu lamă care va fi folosită pe timp de iarnă” – a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like