Utilaje noi și parc fotovoltaic la Scundu, noile obiective ale primarului Blejan

/

Parcul auto al comunei Scundu se va îmbunătăți cu utilaje necesare intervenției în orice situație și în orice anotimp. “Din septembrie o sa am un proiect cu GALL, pentru un pachet cu utilaje, cu un tractor cu tocator de iarba si crengi, cu remorca si vidanja. Vom lua și drujbe și alte scule necesare tăierii de vegetație” – spune edilul șef Mihai Blejan.

Un alt proiect interesant pe care-l pregătește primarul comunei Scundu, Mihai Blejan, este legat de amenajarea și construirea unui parc fotovoltaic. Asta în contextul în care localitatea va avea un sistem de ilumina public modern, constând în înlocuirea actualelor corpuri de iluminat pe drumurile principale cu aproximativ 300 de leduri. Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 1 milion de lei. 

Mai mult decât atât, primarul comunei Scundu, Mihai Blejan, a pregătit pentru comună un proiect extrem de important. Este vorba despre implementarea proiectului ”Modernizare drumuri de exploatare agricolă în comuna Scundu, județul Vâlcea”, obiectiv de investiții în valoare de aproximativ 1 milion de euro. Prin acest proiect cu fonduri nerambursabile, circa 8 kilometri de drumuri de tarla se vor moderniza prin betonare.pEdilul șef din Scundu a început pregătirea drumurilor agricole încă din primăvară, înainte de a avea certitudinea că există oportunitatea de a accesa fonduri europene. Astfel, drumurile au fost lărgite, curățate, nivelate cu balast, iar vegetația a fost îndepărtată. 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like