VÂLCEA. Coșuri de gunoi vandalizate pe Valea Oltului

După ce că aproape în tot județul Vâlcea, în parcările de pe marginea DN-urilor, sunt montate coșuri de gunoi și piese de mobilier stradal vechi și ponosite, ele mai sunt și vandalizate. Acest lucru a fost semnalat de directorul Secției de Drumuri Naționale (SDN) Vâlcea, Lăcrămioara State,  în cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural. Deși s-au făcut plângeri la Poliția Vâlcea, nu a fost niciuna soluționată până acum, vandalii nefiind trași la răspundere nici până în ziua de azi. În aceste condiții, prefectul de Vâlcea, Florian Marin, a cerut lămuriri de la conducerea IPJ Vâlcea, urmând să i se prezinte un raport pe această temă.

Pe de altă parte, directorul Lăcrămioara State s-a plâns și de calitatea coșurilor de gunoi ce au fost repartizate de curând județului Vâlcea de către CNAIR.

“Am fost aprovizionați cu coșuri de cei de la Compania Națională, însă au venit fără fund, doar partea aceea cu sârmă. Noi a trebuit să le amenajăm și avem probleme că punem saci pentru că se rup din cauza acelor sârme. La ultima întâlnire cu reprezentanții conducerii Companiei, toți șefii de secții s-au plâns și au solicitat achiziționarea unor coșuri adecvate, mai înalte” – a declarat directorul SDN Vâlcea, Lăcrămioara State.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like