VÂLCEA: Facturi mai mici la întreţinere pe ianuarie 2017. Apavil scade apa murdară ce a curs la robinete

/

 

Factura la întreţinere pe luna ianuarie 2017 va fi mai mică cu un procent aproximativ de 9%, după ce conducerea APAVIL SA a decis să scadă consumul pe trei zile în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în localităţile care au fost afectate de avaria produsă în data de 14 ianuarie 2017 la conducta principală de apă. După cum bine se ştie, apa potabilă care a curs la robinetele vâlcenilor nu s-a încadrat în parametri normali, fiind extrem de murdară.

Aşadar, cheltuielile ocazionate de cantitatea de apa eliminată de vâlcenii afectaţi vor fi suportate de către APAVIL SA pentru toţi clienţii cu care societatea are încheiat contract.

„Aşa cum am anunţat şi atunci, vom scădea cantităţile de apă consumate de clienţii Apavil pe cele trei zile în care apa a prezentat culoarea modificată, când parametrii turbiditate şi culoare au înregistrat valori peste concentraţia maximă admisă” – ne-a spus directorul Apavil, Cristian Jianu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VÂLCEA: Facturi mai mici la întreţinere pe ianuarie 2017. Apavil scade apa murdară ce a curs la robinete

  1. Alo…tovarasii…asteptam modalitatea si procedurile,cum veti calcula….voi chiar ne luati de fraieieri?! Ati promis transparenta…

Comments are closed.