Vești bune! Primarul Vasilache a semnat contractul pentru reabilitarea termică a blocurilor din Băile Olănești

/


Este deja o certitudine. Blocurile din Băile Olănești vor fi reabilitate termic cu fonduri de Uniunea Europeană în totalitate, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Primarul Sorin Vasilache a anunțat că ieri, 1 august 2022, a semnat la Ministerul Dezvoltări Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare.

Proiectul „RENOVAREA INTEGRATĂ A CLĂDIRILOR REZIDENȚIALE MULTIFAMILIALE – BLOC 1, BLOC 2, BLOC 3 SI BLOC 4” din Băile Olănești are ca perioadă de implementare 36 de luni, iar valoarea totală a lui se ridică la suma de 27.814.021,46 lei.

În cadrul proiectului de reabilitare termică a blocurilor vor fi cuprinse lucrări ample privind: izolarea termică a pereţilor exteriori ai blocurilor, înlocuirea tâmplăriei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în blocul de locuinţe, termoizolarea teraselor, a planşeului peste ultimul nivel în cazul existenţei şarpantei, închiderea balcoanelor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a parapeţilor, izolarea termică a subsolului, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire, reabilitarea şi modernizarea instalaţiei de distribuţie a agentului termic privind încălzirea şi apa caldă de consum, lucrări de reabilitare termică a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea, după caz, a unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile: panouri solare termice, panouri solare electrice, pompe de căldură sau centrale termice pe biomasă, inclusiv achiziţionarea acestora.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like