VIDEO. A început asfaltarea pe DJ 677 A – Drumul Haiducilor

/

După o perioadă de neînțelegeri cu firma care a câștigat licitația, s-a dat startul lucrărilor de asfaltare a DJ 677 A, cunoscut și ca “Drumul Haiducilor”. Proiectul în valoare de circa 17 milioane de euro presupune modernizarea șoselei pe o suprafață de peste 35 de kilometri.

“A început asfaltarea pe DJ 677 A, sector Glăvile.
O investiție mult așteptată și ale cărei prime lucrări de pregătire a platformei drumului au creat disconfort, începe să se contureze zilele acestea prin turnarea primilor 2 km de asfalt, pe raza comunei Glăvile.

Este vorba despre modernizarea DJ 677 A, drum care pornește din Șirineasa, traversează Pesceana, Glăvile, Amărăști, Crețeni și ajunge la Sutești (în DN 67B).

Sperăm ca vremea să fie bună cu noi, să putem continua asfaltarea pe o distanță cât mai mare, astfel încât să putem diminua disconfortul creat localnicilor de praful din șantier.

Pentru modernizarea acestui drum, care măsoară peste 35 de km, CJ Vâlcea investește aproximativ 17 milioane euro” – susține președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like