VIDEO. Aparatură medicală nouă la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea!

/


Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost prezent azi, 3 august, la sosirea noilor echipamente medicale achiziționate pentru Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea. Echipamentele în valoare totală de peste 600.000 lei, cumpărate prin proiectul „Întărirea capacității Spitalului Județean de Urgență Vâlcea de gestionare a crizei sanitare COVID-19”, vor intra în dotarea secțiilor: ATI, Boli Infecțioase și Psihiatrie 2 și vor putea fi folosite atât în spital, cât și în timpul transportului pacienților.

“Ne preocupăm permanent de îmbunătățirea condițiilor de diagnosticare și tratament din spitalele vâlcene” – spune Constantin Rădulescu.

La rândul său, managerul SJU Vâlcea, dr. Dan Ponoran, se declară mulțumit de inițiativa CJ de a achiziționa aparatură medicală, mai ales acum în contextul în care un nou val al pandemiei de coronavirus pare să suprasolicite iar sistemul medical.

“Astăzi, cu ajutorul Consiliului Județean Vâlcea au mai ajuns în spital monitoare de ATI, defibrilatoare și electrocardiograme în valoare de peste 600.000 de lei. Le mulțumim pentru implicare și sperăm ca toată această aparatură să ne ajute să ridicăm nivelul de îngrijire al pacienților” – spune managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, dr. Dan Ponoran.

VIDEO AICI: https://youtu.be/4L5yOz_T82g

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like