VIDEO: Aparatură medicală nouă şi sistem de ultimă generaţie implementat la Spitalul Judeţean Vâlcea

/

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, continuă să se zbată pentru dotarea cu aparatură medicală nouă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Totodată, şefului judeţului promite că, de acum înainte, la unitatea spitalicească pacienţii vor fi primiţi în alte condiţii şi aici se referă în special la o schimbare radicală a comportamentului personalului medical.

Însă, vestea cea mare de azi, 10 august 2017, este aceea că la Spitalul Judeţean Vâlcea a fost alocată suma de 64 de miliarde de lei vechi pentru dotarea cu aparatură nouă şi implementarea unui sistem modern la Secţia de Radiologie şi Imagistică. Asta în condiţiile în care, nu mai departe de zilele trecute, la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, precum și Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean a fost adusă aparatură modernă, de calitate și sigură.

„La Spitalul Județean Vâlcea sunt multe provocări, plecând de la atitudinea personalului – la care trebuie să mai lucrăm – şi până la provocările zilnice cu care se confruntă personalul medical. Pentru că personalul medical este supus unor presiuni extreme. Cu toate acestea, voi avea grijă ca lucrurile din spital să se schimbe şi să înțeleagă toată lumea că pacientul trebuie primit foarte bine şi tratat în condiții corespunzătoare, pentru că avem cel mai modern spital din zona Olteniei. Și atunci, dacă tot avem personal și avem și spații corespunzătoare, trebuie ca atitudinea să fie corespunzătoare.

În ultima perioadă, în urma demersurilor pe care le-am făcut, a venit foarte mult aparatură la Spitalul Județean Vâlcea. Mai mult, vreau să vă spun că astăzi am primit vestea că la Spitalul Județean Vâlcea a fost alocați 64 de miliarde de lei vechi, care vor intra în echipament de specialitate pentru radiologie imagistică. Vor fi achiziționate cinci aparate de radiologie digitală de ultimă generație și patru ecografe de ultimă generație, două dintre ele urmând să fie dusă la maternitate. Cu această ocazie, va fi implementat în spital un sistem de conectare a tuturor aparatelor de imagistică, un sistem de interconectare care va permite tuturor din orice colț al lumii să primească și să acceseze informații despre despre un pacient care a făcut investigați specifice radiologice la Spitalul Județean Vâlcea” – a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VIDEO: Aparatură medicală nouă şi sistem de ultimă generaţie implementat la Spitalul Judeţean Vâlcea

  1. Foarte bine ca se cumpara dar ce nu spun maimutoii astia doi din poza si firmele de la care se vor cumpara si conexiunile politice si de afaceri! Asa ar fi corect :sa spuna tot pana la capat! Sa nu creada ca nu se cunosc si subtilitatile…

Comments are closed.