VIDEO: Buican pierde controlul partidului. Proiecte CJ Vâlcea sabotate de opoziţie, votate de trei liberali

Două dintre proiectele importante propuse de conducerea Consiliului Județean Vâlcea au fost aprobate azi, 31 august 2018, în urma unor dezbateri aprinse. Dacă unul dintre proiecte a fost votat în unanimitate și de liberali, cel de-al doilea a trecut grație a trei consilieri PNL care au realizat că interesul comunității este mult mai important decât cel politic, de grup.

Și liberalii au votat până la urmă în “logica binelui”

Unul dintre proiectele la care facem referire este cel care a mai fost propus în ședințe de câteva ori de președintele Constantin Rădulescu, însă de fiecare dată liberalii s-au opus. Este vorba despre darea în administrarea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Valcea, a unor spatii de la Cenrul Militar pentru a-și desfășura activitatea în condiții decente.

Dacă în celelalte ședinte consilierii județeni PNL urlau în gura mare și vorbeau de afaceri imobiliare închipuite, acum toți au ridicat mâna și au votat pentru ca acest proiect să poată fi realizat. Adică, mai pe scurt, liberalii au ajuns la concluzia lui Costi Rădulescu și au votat și ei până la urmă în “logica binelui”.

Curajul a trei consilieri județeni PNL

“Buba” de la această ședință de CJ a fost punctul nr. 23, adică proiectul de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor imobile teren și construcție garaj cu 5 boxe din domeniul public al statului și administrarea Miniterului Afacerilor Interne prin Instituția Prefectului–Judetul Valcea, în domeniul public al judetului Valcea. Constantin Rădulescu le-a explicat consilierilor județeni că acele  garaje de lângă CJ sunt o ruină și prezintă un adevărat pericol pentru angajați, însă aleșii liberali, prin vocea avocatului Victor Stănculescu, au anunțat că se vor abține de la vot, tot pentru a pune bețe-n roate.

Numai că, în momentul în care s-a ajuns la vot, nu mică la fost mirarea consilierilor PNL când au văzut că trei dintre colegii lor au avut curajul de a pune interesul comunității mai presus de interesul politic de grup. Cei trei consilieri sunt: Samoil Vîlcu, Roxana Călina Roșu și Aurel Simion. Aceștia au riscat mult, însă au votat corect. Cu aceste trei voturi și cu voturile consilierilor PSD, ALDE și PER, raportul de hotărâre a trecut și se va putea realiza modernizarea spațiilor.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like