VIDEO: Conflict la Mateeşti, mediat cu succes de preşedintele CJ Vâlcea. Constantin Rădulescu pune lucrurile la punct

 

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea a debutat în această dimineaţă de miercuri, 12 aprilie 2017, cu ceva ce s-a vrut a fi un protest al consilierilor judeţeni PNL, care s-au străduit să-şi aducă oamenii și primarul din Mateeşti pentru a-i strica ziua preşedintelui Constantin Rădulescu.

Despre ce a fost vorba!? Ei bine, în comuna Mateeşti, bugetul local nu s-a aprobat nici până acum, pentru că cele două tabere din Consiliul Local (6 consilieri PNL şi 6 consilieri PSD) s-au „bătut cap în cap” şi nu au vrut să cedeze sub nicio formă. Pe de-o parte, primarul liberal – sprijinit de aleşii şi liderii PNL – au propus un buget în care priorităţile sale este să-şi cumpere o Dacie Duster nou-nouţă şi să-şi facă biroul de la primărie luxos. De cealaltă parte, consilierii locali PSD s-au opus aprobării acestui buget, considerând că mult mai important pentru cetăţenii comunei este să finalizeze lucrările de extindere a conductei de apă, precum şi alte lucrări importante din localitate. Şi, astfel, s-a ajuns la un punct mort şi la situaţia în care bugetul nu a fost aprobat, iar angajaţii Primăriei Mateeşti riscau să rămână fără salarii în pragul Sărbătorilor Pascale. Şi cu toate astea, tot liberalii s-au ofensat, domnule!

Liberalii, lăsaţi cu buza umflată…

Revenind la tentativa de protest a consilierilor judeţeni ai PNL, alături de oamenii lor din Mateeşti aduşi la şedinţă, ea a fost dejucată genial de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Cu calmul şi cu tactul ce-l caracterizează, şeful judeţului i-a asigurat pe cei prezenţi că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a detensiona situaţia de la Mateeşti, astfel încât angajaţii să nu aibă de suferit. „În logica binelui”, Constantin Rădulescu şi-a delegat un reprezentant care va fi prezent la şedinţa Consiliului Local Mateeşti de miercuri seara, dând asigurări că totul se va rezolva pentru binele comunităţii şi al angajaţilor. Astfel, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea le-a dat pe nas liberalilor şi i-a lăsat cu buza umflată chiar în momentele în care peneliştii se pregăteau să facă din nou scandal.

Iată în video mai jos întreaga declaraţie a preşedintelui Constantin Rădulescu:

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VIDEO: Conflict la Mateeşti, mediat cu succes de preşedintele CJ Vâlcea. Constantin Rădulescu pune lucrurile la punct

  1. URAAAAAAAA!
    In logica “binelui”, lucrurile au ramas asa cum erau: nici bugetul nu s-a votat miercuri seara, nici altceva nu s-a rezolvat la Mateesti.(PSD-PNL, aceeasi ….. )
    Asa ca sa pasteti fericiti dragi cetateni!

Comments are closed.