VIDEO: Constantin Rădulescu – doi ani în fruntea CJ Vâlcea, doi ani de muncă asiduă pentru binele județului

Doi ani au trecut de când Constantin Rădulescu a preluat conducerea Consiliului Județean Vâlcea. Doi ani cu multe lucruri bune, doi ani în care s-au inițiat multe proiecte importante și s-au finalizat altele. Constantin Rădulescu și-a prezentat zilele trecute un bilanț al activității sale în cei doi ani de mandat.

Un bilanț pozitiv din punctul nostru de vedere, pentru că în tot acest timp l-am văzut pe tânărul președinte al Consiliului Județean zbătându-se și alergând pentru a dezvolta turismul vâlcean, pentru a îmbunătăți infrastructura și, cel mai important, pentru a le asigura vâlcenilor cele mai bune condiții în Spitalul Județean Vâlcea.

Este adevărat că mai sunt multe de făcut în județ, însă este nevoie și de timp. Dar suntem convinși că președintele Constantin Rădulescu se va descurca admirabil în funcția pe care o deține și va face istorie în județ.

În video de mai jos, îl puteți vedea pe șeful CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, prezentând toate proiectele sale inițiate, dar și pe cele viitoare:

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like