VIDEO. Discursul lui Gutău după depunerea jurământului: „Nu voi pierde timpul încercând să mă uit în spate …”

 

Mircia Gutău a depus jurământul sâmbătă, 9 iulie 2016, iar imediat după aceea a ţinut un discurs în faţa celor prezenţi, vorbind despre proiectele sale pe termen scurt şi mediu. Fără alte comentarii, care ar fi inutile în cazul de faţă, vom reda în scris o parte din discursul său, iar în video îl puteţi viziona în întregime.

„Vreau să vă spun că acţiunile pe care le-am prevăzut în următorul mandat sunt acelea pe care le-am prezentat în campania electorală şi vă asigur că absolut tot ceea ce am promis voi face. Vreau să vă asigur că ceea ce se va schimba de acum încolo va fi ritmul de dezvoltare al oraşului şi sunt convins că consilierii locali, indiferent de coloratura lor politică, vor da sprijinul primarului pentru ca dezvoltarea Râmnicului să cunoască dezvoltarea pe care ne-o dorim cu toţii. (…) În acest prim an nu voi pierde timpul încercând să mă uit în spate. Am spus întotdeauna că Mircea Gutău priveşte doar înainte. Vreau să vă spun că voi continua proiectele începute în Râmnic şi deja am dat drumul la ştrand şi după ce se termină perioada ştrandului să facem proiectul aşa ca la carte. Nu putea să blocăm deschiderea ştrandului în acest an scuzându-ne că nu este gata proiectul.

Vreau să vă asigur că până de Ziua Râmnicului vom da drumul la două benzi pe Calea lui Traian. Vâlcenii mi-au cerut acest lucru şi cu siguranţă voi face acest lucru. Am început deja acţiunea de curăţire şi igienizare a parcului Zăvoi şi de completare a ceea ce nu este bine în zona respectivă. (…) Voi continua ceea ce este bine şi voi stopa ceea ce este rău. Vreau să vă asigur că voi începe acţiunea de igienizare a Râmnicului, de la cap la coadă. Şi pentru a face acest lucru va trebui să pun accent foarte mult pe cei care muncesc efectiv. În momentul de faţă este o inversare a proporţiei între cei care stau la birouri şi cei care muncesc efectiv. Această proporţie va fi inversată, în sensul că cei care muncesc efectiv vor fi mai mulţi, iar cei din birouri mai puţin. Mă voi zbate ca în Primăria Râmnicu Vâlcea şi ca cei care lucrează în unităţile subordonate primăriei să nu mai aibă un salariu de 900 de lei. Este jenant şi strigător la cer ca un om să poate supravieţui cu 900 de lei…” – a spus Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like