VIDEO. Drumul Loviștei, transformat în drum județean. Șoseaua intră într-un amplu proces de modernizare

/


DN 7D este o variantă viabilă de ocolire a Văii Oltului atunci când șoseaua este blocată din cauza accidentelor rutiere. Numai că, la ora actuală, drumul este într-o stare deplorabilă. Speranțe sunt, însă! Asta pentru că, recent, Consiliul Județean Vâlcea a preluat acest drum important și l-a transformat în drum județean în vederea reabilitării și modernizării. Președintele Constantin Rădulescu promite că o să arate impecabil, mai ales că va începe să pregătească proiecte pentru accesarea de fonduri guvernamentale și europene.

“Intrăm pe Drumul Loviștei! Și aici vom face fapte bune pentru vâlcenii din Perișani, Titești, Boișoara și Câineni

La cei 1.000 de km de drum județean, s-au mai adaugat cca 31 km, prin preluarea DN 7 D – Drumul Loviștei în domeniul public al județului Vâlcea.

În ședința CJ de marți, 31 august, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind declararea de interes public județean a DJ 703 H şi darea acestuia în administrarea RAJDP Vâlcea.

DJ 703 H (fost DN 7D) este drumul care face legătura cu județul Argeș și care traversează comunele Perișani, Titești, Boișoara și Câineni.

Ne-am propus să începem reabilitarea acestui drum, atât cu fonduri guvernamentale, dacă vor veni, cât și cu bani europeni.

Însă, pentru început, vom interveni și cu resurse din bugetul propriu al județului. Împreună cu primarii din Țara Loviștei, vom stabili în ce zone este nevoie urgent de reabilitare” – declară președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like