VIDEO – GUTĂU: „Mai vine o firmă care vrea să creeze cel puţin 1.000 de locuri de muncă”

 

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea a primit asigurări că, în curând, lângă fabrica Faurecia va mai apărea o firmă care va crea cel puţin 1.000 de locuri de muncă. Societatea se pare că va avea ca domeniu de activitate tot producerea de componente auto. Deocamdată nu se ştie când îşi va face apariţia această nouă firmă în Vâlcea, însă primarul Mircia Gutău a declarat că, de data aceasta, va acorda tot sprijinul societăţii respective.

„Au nevoie (Faurecia – n.r.) urgent de 600 de persoane pe care să le angajeze. Se pare că adevărul este undeva pe la mijloc, pentru că mi-au confirmat şi mi-au arătat că cel mai mic salariu este de 350 de euro în mână pentru necalificaţi. Toţi trebuie să ne obişnuim că trebuie să muncim. Mi-au făcut o promisiune fermă că lângă Faurecia mai vine o firmă care vrea să creeze cel puţin 1.000 de locuri de muncă. Eu am promis că voi asigura tot sprijinul pe care îmi permite legea să-l acord, în aşa fel încât acest lucru să se întâmple” – a declarat Mircia Gutău.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

6 thoughts on “VIDEO – GUTĂU: „Mai vine o firmă care vrea să creeze cel puţin 1.000 de locuri de muncă”

  1. Faurecia din Rm. Valcea, e de fapt la Budesti hai sa-i lasam pe cei din Budesti sa se laude.

  2. nu este adevarat cyu salariu de la faurecia…..lucrez de un an si nu am luat niciodata salariu asta……salariu e 927…..atat e…asta-i real……am lucrat 5 zile de wekeend si am luat sub 350 de euro in mina……nu stiu ce v-a arata ei dar nu-i adevarat……luati fluturasul oricarui operator sa vedeti ca nu-i adevarat….nu mai spuneti tampenii

  3. Am lucrat acolo aproape 2 ani si chiar nu e nimic adevarat da … sunt multi pupincuristi care ajung supervizori si probabil aia sa aiba salariul de 350 de euro si sunt necalificati nu au nici facultate poate abea au liceul terminat ! Asa ca ma faceti sa rad cand aud ca va arata asemenea salari :)))))))))))

  4. Atat iei in mana, dar contractul tau mai are di asigurarii medicale C.A.S……inca nu pricepeţi ca din ce primesti trebuie sa si dai la stat?sistemul oare cine il menţine la salari si pensii?

  5. Roxana,stii sa calculezi?bonurile de masa si salariu care este acum 1250 lei…oare cit face la tine in euro?

  6. Daca intri in campul muncii ca tanar fara experienta vei avea impresia ca munca e grea. Mai ales cand trebuie sa pupi in cur supervizori,cand trebuie sa muncesti zilnic din ce in ce mai mult si etc.Salariul nu este atat nici cu sambetele lucrate…. Cine vrea sa faca ceva in viata nu are rost sa se compromita la un loc de munca in care nu esti respectat si nu progresezi nicaieri.

Comments are closed.