VIDEO. Lucrări de igienizare în Vâlcea, pe drumurile către mănăstiri!

/

Zeci de muncitori de la RAJDP Vâlcea au fost mobilizați pentru a lua parte la o amplă acțiune de ecologizare a drumurilor județene ce duc spre mănăstirile județului. În această perioadă, în Vâlcea autoritățile se așteaptă la sute de turiști, iar județul nostru trebuie să se prezinte impecabil.

“Am intrat în Săptămâna Patimilor și, conform tradiției, efectuăm lucrări de igienizare pe drumurile județene către mănăstiri, unde ne așteptăm să ajungă, în această perioadă, un număr mare de pelerini.

Județul Vâlcea este binecuvântat cu lăcașuri de cult deosebite, iar drumurile către mănăstiri reprezintă o carte de vizită.

Tocmai de aceea, în ultimii ani, am intervenit pe toate aceste drumuri cu lucrări de asfaltare, astfel încât cei care aleg să viziteze aceste frumoase mănăstiri să circule în siguranță, pe drumuri bune.

Le mulțumesc colegilor mei de la RAJDP care s-au mobilizat și vor executa lucrări de igienizare pe toate drumurile către mănăstiri.

Le mulțumesc și primarilor că înțeleg necesitatea unor astfel de acțiuni de igienizare. Sunt convins că și cetățenii ne vor veni în ajutor și vor face curățenie în fața propriilor gospodării, astfel încât să întâmpinăm sărbătoarea Învierii Domnului așa cum se cuvine” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea.

loading...

You May Also Like