VIDEO. Lucrările pe DJ 677 A avansează

/

Consiliul Județean Vâlcea investește pe mai multe drumuri județene. Unul dintre acestea este DJ 677 A, drum ce pleacă din Șirineasa și ajunge la Sutești. O investiție de milioane de euro, care deși a întâmpinat greutăți în implementare, iată că acum lucrările avansează.

“Astăzi am făcut o nouă vizită pe DJ 677 A, drum aflat în curs de modernizare, și care pleacă din Șirineasa, merge pe Pesceana, Glăvile, Amărăști, Crețeni și ajunge la Sutești, în DN 67B.

Urmăresc îndeaproape lucrările care se realizează pe acest drum și care, din păcate, nu s-au derulat cum mi-aș fi dorit și au creat disconfort cetățenilor din zonă.

Astăzi am făcut o nouă evaluare a stadiului lucrărilor, fiindcă îmi doresc ca proiectul să fie finalizat cât mai repede și să avem o lucrare de calitate.

Până în prezent s-a turnat primul strat de asfalt pe cca 18 km, pe raza localităților Crețeni, Glăvile și Pesceana.

Lucrările vor continua cu așternerea de covor asfaltic și pe raza comunei Amărăști și, concomitent, cu realizarea podețelor de acces către proprietăți, dar și a șanțurilor și rigolelor betonate. După ce vom reuși să scăpăm de disconfortul creat de praf în zonele cu gospodării, vom interveni cu lucrări de asfaltare și în pădurea de la Șirineasa.

Le mulțumesc domnilor primari care zi de zi se află pe acest drum și se implică astfel încât să avem o lucrare de calitate.

Pentru modernizarea acestui drum, care măsoară 35 de km, Consiliul Județean Vâlcea investește aproximativ 17 milioane euro, din fonduri guvernamentale (PNDL-2, contract semnat în anul 2019)” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like