VIDEO. Parc și parcare modernă în zona Spitalului Județean Vâlcea

În ședința Consiliului Județean Vâlcea, ce a avut loc zilele trecute, s-a aprobat ca suprafața de teren din jurul Spitalului Județean, de 9.635 de mp, să fie dată în administrarea Primăriei Râmnicului. Asta pentru că președintele Constantin Rădulescu și primarul Mircia Gutău au ajuns la înțelegerea ca municipalitatea să investească pentru modernizarea zonei.

Ca urmare, după ce se vor obține toate aprobările necesare și se va întocmi un proiect, Primăria Râmnicu Vâlcea va executa lucrări în preajma spitalului pentru realizarea unui parc pentru pacienți, dar și a unei parcări bine organizate.

“S-a aprobat în Consiliul Județean transmiterea terenului din jurul spitalului către Primăria Râmnicului. Imediat ce vom aproba și noi preluarea în CL, vom trece la elaborarea unui proiect în așa fel încât cei care intră în Râmnicu Vâlcea să vadă că totul e super. Se uită doar la spital că arată foarte bine, iar împrejurimile lasă de dorit. Intenționăm să facem un loc elegant, civilizat. Pentru bolnavi un mic părculeț și să amenajăm o parcare. Marea majoritate a medicilor și asistenților, dar și pacienții sau însoțitorii vin cu mașinile” – a declarat primarul Mircia Gutău.

“Încercăm să rezolvăm complet problemele spitalului, odată cu tot ceea ce înseamnă renovare. Este un lucru extraordinar că Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea și primarul Mircia Gutău cuplează la acest efort pentru pacienți. Din păcate, sunt foarte mulți oameni care au nevoie de intervenție medicală și de aceea și în jurul spitalului trebuie să le creăm condiții” – a declarat peședintele Consiliului Județan Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like