VIDEO: Președintele CJ Vâlcea și directorul CNAIR, discuții pe tema problemelor de pe drumurile naționale din Vâlcea

Sunt atât de multe probleme pe drumurile naționale ce traversează județul Vâlcea, încât este necesară o implicare directă a autorităților locale, chiar dacă aceste șosele de interes național aparțin de CNAIR, respectiv de Direcției de Drumuri și Poduri Craiova. Tocmai de aceea, în ultima perioadă, atât prefectul de Vâlcea, Florian Marin, cât și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, au luat “taurul de coarne” și au început să facă demersurile necesare pentru modernizarea rețelei de drumuri naționale din județ.

Joi, 4 octombrie 2018, Narcis Neaga, director general al CNAIR, a fost prezent la Vâlcea, ca urmare a solicitării preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Ocazie cu care, șeful județului i-a expus acestuia o serie de soluții de fluidizare a traficului pe DN 64. De asemenea, s-au mai făcut și pași importanți în vederea preluării de către CJ Vâlcea a DN 7D, singura variantă de ocolire a DN 7 – Valea Oltului.

“În cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a analizat stadiul fizic şi s-au identificat modalităţile de acţiune pentru realizarea unor sensuri giratorii şi continuarea reabilitării DN 67, s-au stabilit demersurile pentru definitivarea preluării DN 7D de către Consiliul Judeţean Vâlcea şi au fost puse în discuţie chestiuni extrem de importante pentru judeţul nostru, pe care le puteţi afla urmărind materialul video” – se arată într-un comunicat al CJ Vâlcea.

Joi, 4 octombrie a.c., Narcis Neaga, director general al CNAIR, a fost prezent la Vâlcea, urmare solicitării Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.În cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a analizat stadiul fizic şi s-au identificat modalităţile de acţiune pentru realizarea unor sensuri giratorii şi continuarea reabilitării DN 67, s-au stabilit demersurile pentru definitivarea preluării DN 7D de către Consiliul Judeţean Vâlcea şi au fost puse în discuţie chestiuni extrem de importante pentru judeţul nostru, pe care le puteţi afla urmărind materialul video.Compartimentul Comunicare, Relații Publice.

Publicată de Consiliul Judeţean Vâlcea pe Vineri, 5 Octombrie 2018

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like