VIDEO: Președintele Constantin Rădulescu a semnat încă un contract cu finanțare europeană

A fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice a clădirii Complexului de Servicii Comunitare – Râmnicu Vâlcea”

Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea, a semnat vineri, 07 septembrie 2018, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, contractul de achiziție publică de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirii Complexului de Servicii Comunitare – Râmnicu Vâlcea”.

Contractul de proiectare și execuție lucrări, cu o valoare de 5.559.161,23 lei fără T.V.A., a fost atribuit Asocierii dintre S.C. General Service Grup 98 S.R.L. şi S.C. Rheinbrucke S.R.L. și presupune reabilitarea termică a Complexului, înlocuirea acoperișului, lucrări de finisaje interioare, modernizarea instalației electrice, sanitare și termice, precum și montarea unui lift nou.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirii Complexului de Servicii Comunitare – Râmnicu Vâlcea”, are o valoare totală de 7.595.815,95 lei și este finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.
Râmnicu Vâlcea

You May Also Like