VIDEO. Se toarnă covor asfaltic pe un tronson din DJ 701 D, în zona Ciunget

/

Zona de nord a județului Vâlcea are un potențial turistic fantastic, însă fără investiții din partea autorităților nu se poate dezvolta așa cum trebuie. Din fericire, conducerea Consiliului Județean Vâlcea este conștientă de acest lucru și a dat startul unor lucrări de modernizare a infrastructurii în zona Malaia, dar și în Țara Loviștei.

“Avem șantiere deschise în întreg județul. Pentru a mă asigura că avem lucrări de calitate și că sunt respectate graficele de execuție, mă deplasez frecvent în județ, pentru a constata personal care este starea de fapt în șantiere.

După ce am fost sudul județului și în zona centrală, am venit în nord unde, în aceste zile, drumarii RAJDP toarnă covor asfaltic pe un tronson din DJ 701 D, în zona Ciunget, pe raza comunei Malaia.

Anul trecut, pe acest drum, s-au mai asfaltat 3,5 km. Prin realizarea acestor lucrări, se modernizează întregul traseu, care pornește din DN 7 A, pe Valea Latoriței, pentru a ajunge la Hidrocentrala Lotru-Ciunget, care anul acesta împlinește 50 de ani de la punerea în funcțiune” – susține președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like