VIDEO: Spitalul Judeţean Vâlcea dotat cu paturi prevăzute cu aparatură pentru monitorizarea funcţiilor vitale ale pacientului

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pune un mare accent pe calitatea actului medical din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea. De aceea, de când a preluat mandatul, preocuparea sa permanentă a fost aceea de a dota unitatea sanitară cu aparatură medicală modernă, care să ajute la salvarea de vieţi. Marţi, 27 martie 2018, SJU Vâlcea a primit nouă paturi multifuncţionale care vor utila Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (Reanimare) a Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea. Recepţionarea paturilor s-a făcut în prezenţa preşedintelui Constantin Rădulescu, dar şi a managerului Dan Ponoran.

„Acestea nu sunt paturi de spital obişnuite, ci sunt paturi dotate cu aparatură pentru monitorizarea funcţiilor vitale ale pacientului, cu sisteme de încălzire, cu tehnică prin care pot fi manevrate şi reglate în anumite poziţii, precum şi cu alte dispozitive necesare îngrijirii pacienţilor. Cu ajutorul acestor noi paturi va creşte calitatea actului medical oferit vâlcenilor, pe care îi asigur, şi cu această ocazie, că dotarea cu tehnică modernă a Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea va continua” – susţine Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like