VIDEO. Ultimele demersuri pentru obținerea finanțării în vederea modernizării Spitalului Vechi

/

Ședința Consiliului Județean Vâlcea de azi, 7 aprilie 2022, aduce vești bune pentru vâlceni. Consilierii județeni au aprobat modificările la două hotărâri adoptate anterior, ca parte a demersurilor făcute pentru reabilitarea Corpului C5 al Spitalului Vechi din Râmnicu Vâlcea, cu finanțare de la CNI.

“Nu întâmplător, poate așa a vrut Dumnezeu, astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, facem ultimii pași pentru obținerea finanțării efective a investiției de la spital, o finanțare de peste 97 milioane lei.

Este vorba despre reabilitarea, modernizarea și dotarea cu mobilier specific a Corpului C5, respectiv a secțiilor: Oftalmologie, Psihiatrie 2, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, precum și a Compartimentului de psihiatrie infantilă.

În cadrul acestui proiect, se vor realiza și lucrări de amenajare și sistematizare a parcului existent în curtea interioară a Spitalului Vechi.

Proiectul a fost depus încă din anul 2018 la CNI, când a fost predat și amplasamentul, iar acum, cu aceste ultime demersuri, Compania Națională de Investiții va demara procedura de proiectare și execuție a lucrărilor” – spune președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like