Vrei să lucrezi la Primăria Râmnicu Vâlcea? Funcţia de administrator public a fost scoasă la concurs

/

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea a scos la concurs postul de administrator public al municipiului. Adică, mai pe scurt, aşa cum spuneau colegii noştri din presa vâlceană, dacă vrei să ajungi un fel de primar şi să îi semnezi hârtiile lui Gutău, atunci încearcă-ţi şansa şi înscrie-te la concurs.

Ultima zi de depunere a dosarelor de candidat este în data de 11 aprilie 2017, la ora 16.30, iar examenul scris va avea loc pe data de 20 aprilie 2017 şi interviul pe data de 26 aprilie.

Sigur, cei care vor să se înscrie trebuie să ştie că, în mare, criterii sunt următoarele: trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul, economic, juridic sau administrativ; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum 10 ani, dar şi experienţă în administraţia publică sau management de minimum 5 ani.

AICI puteţi consulta anunţul dat de Primăria Râmnicu Vâlcea, în care sunt specificate toate detaliile: Anunt concurs administrator public

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.