ARESTĂRI la VÂLCEA. Tineri prinşi făcând trafic de droguri. Vezi cine sunt ei!

Traficul de droguri ia amploare în judeţul Vâlcea, în ciuda faptului că procurorii DIICOT Vâlcea şi poliţiştii de la SCCO Vâlcea se luptă din răsputeri pentru a diminua acest fenomen. Din păcate, în această luptă sunt cam singuri, pentru că părinţii şi profesorii tinerilor implicaţi în trafic şi consum de droguri sunt inexplicabil de pasivi.

În această săptămână, un nou caz de trafic de droguri “zguduie” judeţul Vâlcea, nu mai puţin de patru tineri ajungând în spatele gratiilor, fiind arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Ei au fost prinşi luni, 29 ianuarie 2018, în urma a şapte percheziţii ce au avut loc în diferite locaţii din judeţ. Procurorii DIICOT şi poliţiştii SCCO Vâlcea au descoperit culturi de cannabis la reşedinţele tinerilor, dar şi 1 kilogram de cannabis introdus ilegal în ţară din Grecia.

Tinerii arestaţi sunt: Nicolae Cismaru, Ionel Cristian Tănăsie, Petre Daniel Zmaranda (zis şi Pepsi) şi Ioan Lucian Popescu. Unul dintre ei este recividist, el fiind condamnat cu suspendare într-un alt dosar. Pedeapsa primită nu l-a învăţat însă minte, el continuând să facă trafic de droguri şi să vândă substanţe interzise tinerilor şi elevilor.

Pe această cale, tragem un semnal de alarmă şi le solicităm autorităţilor, profesorilor, părinţilor să se implice activ în viaţa copiilor, să-i salveze din “ghearele” drogurilor.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like