Bărbat din Călimăneşti, urmărit penal după ce a fugit din carantină

/

Plasat în carantină la pensiunea „Casa Ana” din Drăgăşani, un bărbat din Călimăneşti nu a suportat să stea închis în cameră şi a fugit. Incidentul s-a petrecut la doar o zi după ce a fost carantinat, adică în data de 6 iunie 2020. Pentru fapta sa, călimăneşteanul s-a ales cu un dosar penal, el fiind acum următor penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art.352 al.1 Cod penal.

„În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 06 iunie 2020, numitul G.M.B din oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea a părăsit pensiunea Casa Ana din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, unde a fost plasat în carantina instituţionalizată la data de 5.06.2020. Nerespectând astfel măsurile de carantină dispuse faţă de el. Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei mun. Drăgăşani sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică” – precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like