Bărbat din Vâlcea, cercetat penal după ce s-a îmbrăcat în haine de polițist la un chef

/


Un individ de etnie s-a ales cu dosar penal după ce a ajuns ”vedetă” pe Tik-Tok. Bărbatul s-a îmbrăcat în haine de polițist și a participat la un chef specific rromilor, iar filmarea a ajuns virală pe Internet. Evident, ulterior, imaginile au intrat și în atenția adevăraților polițiști, care nu au gustat gluma și au dat startul unei anchete. Astfel, în urma cercetărilor a ieșit la iveală că petrecerea a avut loc în Brezoi, județul Vâlcea, în data de 27 noiembrie. Potrivit unei surse, bluza cu însemnele Poliției Române, pe care o poartă individul, ar fi fost furată de undeva din Sibiu.

“Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racovița, județul Vâlcea

Tot din verificări a rezultat că video-filmarea a fost realizată la data de 27 noiembrie 2022, în orașul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situația prezentată și dispunerea măsurilor legale” – se arată într-un comunicat oficial al IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like