Bărbat ÎNJUNGHIAT la VÂLCEA în a doua zi de CRĂCIUN

În a doua zi de Crăciun, un bărbat a fost înjunghiat după un conflict spontan. Incidentul a avut loc în comuna Olanu, judeţul Vâlcea, în după-amiaza zilei de 26 decembrie 2017, iar agresorul a fost arestat de oamenii legii.

“La data de 26 decembrie a.c., polițiștii, sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au reținut un bărbat de 40 de ani, din Olanu, după ce acesta și-a agresat fizic concubina și l-a injunghiat pe fratele acesteia, în spate, pe fondul unor neînțelegeri.

În fapt, în cursul după-amiezii, polițiștii au fost sesizați că pe raza comunei Olanu, un bărbat a fost înjunghiat în spate, pe fondul unui conflict spontan.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că victima prezintă o plagă înjunghiată în spate, fiind transportat de urgență la spital.

În urma verificărilor a reieșit că persoana bănuită, pe fondul unor neintelegeri, și-ar fi agresat fizic concubina, după care l-ar fi injunghiat pe fratele acesteia în spate, cu un cuțit.

Polițiștii au înregistrat două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentat procurorului pentru dispunerea măsurilor legale” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like