BĂRBAT din VÂLCEA, căutat de autorităţile din SUEDIA pentru TRAFIC de DROGURI

Zilele trecute, polițiștii din Vâlcea au depistat, pe raza comunei Mihăești, un bărbat de 36 de ani, urmărit internaţional în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Suedia.

Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu droguri de mare risc, faptă comisă în Suedia.

Bărbatul  a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeş.

Astfel, în cursul lunii iunie a.c., autoritățile vamale din Suedia, în urma verificării unui autovehicul venit din Polonia, au găsit aproximativ 62.000 de tablete clasificate drept droguri, ascunse în mașină.

Cei 5 ocupanți ai mașinii, printre care și vâlceanul de 36 de ani, sunt cercetați de către autoritățile suedeze, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu droguri.   Bărbatul  a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeş.

loading...

You May Also Like