28 august 2017

BĂRBATUL care a BĂTUT doi ŞEFI de TREN la VÂLCEA a fost ARESTAT. Vezi cine e el!

Un individ a bătut doi şefi de tren la Vâlcea. S-a întâmplat zilele trecute, în trenul Inter-Regio, care se deplasa pe relația Mangalia- Sibiu. Incidentul s-a petrecut în stația Lotru-Brezoi, iar agresorul este Bujor Cimpoeriu, din comuna Bucoşniţa, judeţul Caraş Severin, el fiind trimis după gratii pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Brezoi.

„La data de 24 august a.c., polițiștii au fost sesizați de doi bărbați, angajați ai C.F.R., aflați în timpul serviciului, de faptul că au fost agresați fizic de un bărbat aflat în tren, acesta fiind staționat în gara Brezoi.

Din investigații a reieșit că bărbatul călătorea către municipiul Sibiu, la un moment dat fiind trezit din somn de unul dintre șefii de tren, situație care l-ar fi deranjat, începând să facă scandal, iar apoi spărgând o sticlă și lovindu-l pe șeful de tren cu aceasta. Mai mult, bărbatul l-ar fi lovit și pe cel de-al doilea șef de tren, venit în ajutorul colegului. Imediat dupa săvârșirea faptei, tânărul a fugit de la fața locului.

Urmare a cercetărilor efectuate, s-a reusit stabilirea identității autorului infracțiunii de ultraj, în persoana unui bărbat de 30 ani, din comuna Bucoșnita, județul Caras Severin, înregistrându-se un dosar penal pe numele acestuia. Polițiștii au reușit depistarea bărbatului, în cursul serii, pe raza localității Tălmaciu, județul Sibiu” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

You May Also Like