BOMBĂ! Șef de spital din Vâlcea, către o salariată: “Îți dau fata la albanezi s-o f…”

Directorul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, Edward Stanca, are mari probleme. Sau ar trebui să aibă. Ziarul de Vâlcea publică o înregistrarea audio în care Stanca are un dialog șocant cu o salariată a spitalului pe care o înjură și amenință într-un mod greu de reprodus. Redăm textual: 

Manager Spital Drăgoești, Edward Stanca: Marș acasă, vrei să-ți dau două după cap? Îți dau una în ochelari, îți zboară fața. Handicapato! Bagă-ți mințile în cap, că te joc în picioare!

Angajata Spital: Sa-mi spuneti de ce ma jucati in picioare?

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: De ce te joc?

 Angajata SpitalSa nu dati in mine! (se aude un zgomotposibil de la o lovitura…)

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars jigodia dracu’!  Si pe Mustata il… si pe fie-ta o dau la albanezi, sa ti-o f…

Angajata SpitalVai de capul meu…

Întregul articol poate fi citit aici: https://ziaruldevalcea.ro/2021/05/audio-socant-amenintari-ingrozitoare-ale-managerului-spitalului-de-psihiatrie-dragoesti-edward-stanca-la-adresa-unei-angajate/, iar înregistrarea este postată aici: https://www.youtube.com/watch?v=0bC54rxKCWY

L-am contactat pe managerul Stanca întrucât situația este mult prea gravă, iar legitima apărare este absolut necesară. Nonșalant, fără nicio remușcare, Stanca a declarat pentru Gazeta Vâlceană: ,,Este vocea mea, e adevărat. Am avut o discuție mai aprinsă cu o salariată a spitalului, dar s-a întâmplat de mult. Între timp ne-am împăcat, dar înregistrarea a ajuns la o altă persoană care a dat-o în presă. Cineva vrea să îmi facă rău”.
Din acest moment, mingea este la președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, șeful instituției care tutelează administrativ Spitalul Drăgoești. Dacă în urma articolelor de presă nu se va lua o măsură drastică, înseamnă că opoziția are dreptate și că în Vâlcea nu mai e nimic de făcut. În afară de plecat!

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like