BRACONAJ în pădurea de la FEȚENI, în RÂMNICU VÂLCEA. Cinci persoane sunt suspecte în dosar

Cinci persoane sunt suspecte într-un dosar de braconaj cinegetic și folosirea unor arme letale fără drept. Incidentul ar fi avut loc în pădurea de la Fețeni de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Cei cinci indivizi, care au vârste cuprinse între 29 și 41 de ani, au împușcat fără drept un porc mistreț, pe care ulterior l-au cărat într-o livadă privadă, acolo unde l-au tăiat și l-au împărțit.

Însă, ei au lăsat în urma lor resturile porcului mistreț, iar proprietarul livezii le-a găsit și a anunțat Poliția. În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să-i identifice pe presupușii braconieri, aceștia din urmă recunoscându-și faptele la audieri.

“La data de 27 iulie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în livada unui localnic, au fost găsite resturile unui porc mistreț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de reprezențați ai Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Vâlcea și ai Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor, identificând cadavrul animalului, care a fost ridicat pentru examinare.

A fost înregistrat un doar penal, iar în urma investigațiilor efectuate în cadrul acestuia, persoanele bănuite au fost depistate. Cercetările continuă, urmând să fie dispuse măsurile legale” – precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu. 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like