BREAKING NEWS: PERCHEZIŢII ale DGA Vâlcea la POLIŢIA OLĂNEŞTI

/

UPDATE 2: Conform ultimelor informaţii, poliţistul Ovidiu Săndulescu, de la Poliţia Olăneşti, a fost pus sub control judiciar, el fiind acuzat de abuz în serviciu şi fals în acte. Cercetările nu s-au finalizat încă, oamenii legii încercând să afle de unde a avut agentul de poliţie ştampila Primăriei Olăneşti pentru a falsifica documentele. Există suspiciunea că şi ştampila a fost falsificată, însă şi angajatul Primăriei, de la Registratură, a fost luat la întrebări. 

UPDATE: Surse judiciare ne-au spus că agentul de poliţie vizat la descinderile din această dimineaţă este Ovidiu Săndulescu (foto jos), din cadrul Poliţiei Olăneşti. Omul se pare că este suspect într-un dosar de abuz în serviciu şi fals în documente. Din câte am reuşit să aflăm, poliţistul ar fi acuzat că încasa bani pe amenzi fără să facă trimitere în debit la Primăria Olăneşti. Mai mult, agentul întocmea în fals foile de vărsământ, iar banii încasaţi şi-i însuşea.

Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Vâlcea efectuează în această dimineaţă de vineri, 18 noiembrie 2016, percheziţii la Poliţia staţiunii Băile Olăneşti. Din câte se pare, vizat ar fi un agent de poliţie de la Rutieră, de această structură răspunzând Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea. Conform primelor informaţii, ar fi vorba de o suspiciune de abuz în serviciu.

colaj-politist-olanesti-sandulescu-ovidiu

Sursa foto: Facebook

Vom reveni cu amănunte!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

5 thoughts on “BREAKING NEWS: PERCHEZIŢII ale DGA Vâlcea la POLIŢIA OLĂNEŞTI

  1. Sunt curios daca spalatoria auto din Pausesti Maglasi inchiriata a lui Ovidiu Stanculescu(zis Terminatorul) are toate autorizatile in regula?? Din cate stiu nu figureaza la Apavil cu autorizatie eliberata,barul din incinta cred ca este pe numele sotiei si culmea comercializeaza bauturi alcolice la distanta de o trecere pietonala de scoala generala din comuna. Oare autoritatile competente au habar de aceste abuzuri,daca da cine-l tine in brate sa raspunda!

  2. Sa l bage futul in gura ca m a luat pe mine cu radaru cu 68 si m a amendat si eu l am filmat cu 80-90 cu masina de politie fara girofar pe limita de 40

  3. Sa nu extinda cercetariile pentru ca „risca” sa gaseasca prea multe probleme la Primarie si nu o sa mai doarma linistita conducerea institutiei.

  4. Un escroc de politai de pe raza politie valcea,merita pedepsit conform legii pentru faptele ce le-a comis!! la puscarie cu escrocii!

Comments are closed.