CĂLIMĂNEȘTI. Arestat după ce a bătut un om în stația de autobuz și a făcut scandal la casa de pariuri

/

30 de zile va sta după gratii un individ din orașul Călimănești, cunoscut în zonă pentru activitatea sa infracțională bogată. Vasile Ciprian P. a “călcat pe bec” și în anii trecuți, însă acum a întrecut orice limită. Omul a bătut cu bestialitate un bărbat ce se afla în stația de autobuz, iar apoi s-a dus și a făcut un scandal monstruos la o casă de pariuri din localitate. Incidentul a avut loc joi, 17 iunie 2021, iar procurorii și polițiștii au decis să-l încătușeze și să-l prezinte instanței cu propunerea de arestare preventivă. Astfel, în data de 19 iunie 2021, magistratul de caz al Judecătoriei Brezoi a decis să ia măsura arestului preventiv în ceea ce-l privește pe Ciprian Vasile P.

“Respinge cererea de luare a unei alte măsuri preventive, respectiv a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, formulată de către inculpat prin apărătorul din oficiu Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi şi, în consecinţă: În baza art. 226, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1, alin. 3 şi alin. 4 lit. e Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă, pe o perioada de 30 zile, începând de la data de 19.06.2021 până la data de 18.07.2021 inclusiv, a inculpatului PCV… (date cu caracter personal), cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, faptă prev. de art. 193 alin. 2 din Cod penal (persoană vătămată CC) şi tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prev. de art. 371 din Cod penal, cu aplic. art. 38 alin. 1 din Cod penal. În baza art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă al inculpatului PCV. În baza art.275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare constând în onorariul avocatului desemnat din oficiu (av. CLV), în cuantum de 626 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19.06.2021, ora 19:25” – se arată în minuta instanței de judecată.

În final, nu putem să nu menționăm că Ciprian Vasile P. este recidivist. În anul 2019, omul a fost trimis în judecată pentru o mulțime de furturi calificate, dar și pentru acte de violență. Ținând cont de trecutul lui infracțional, procurorii și polițiștii vâlceni au luat o decizie înțeleaptă atunci când l-au încătușat.

Foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like