Cazul “Caracal”, aproape reeditat la Vâlcea. O tânără din Centrul Bistrița acuză că a fost violată de un bărbat care a luat-o la ocazie

Să circuli cu mașini la ocazie a devenit un risc major în zilele noastre. Dacă ne gândim la cazul recent de la Caracal, atunci putem spune că o persoane care circulă cu taximetriștii la negru își pune cu adevărat viața în pericol. Ei bine,  o tânără din Vâlcea, care a ales să facă naveta cu o mașină la ocazie, susține că a fost violată de un individ din Măldărești.

Polițiștii de la Pietrari și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au fost sesizați în data de 26 iulie 2019 cu privire la faptul că o tânără de 32 de ani, instituționalizată în Centrul de Îngrijiri Adulți de la Bistrița, susține că ar fi fost violată în data de 19 iulie 2019. Femeia a mărturisit că în seara respectivă se întorcea de la Horezu, iar pentru a ajunge la Costești a fost nevoită să stea la ocazie. Ea s-a urcat în mașina unui bărbat, iar pe drum ea spune că individul a oprit mașina într-o zonă din Tomșani numită “La Mestecăniși” și a fost abuzată sexual. Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la o presupusă faptă de viol.

“În data de 26 iulie 2019, Poliția Pietrari a fost sesizată telefonic de reprezentantul Căminului de Asistență Bistrita cu privire la faptul că pe 19 iulie o tânără a fost victima unei forme de abuz sexual pe raza comunei Tomșani. Conducătorul unui auto care a luat-o la ocazie ar fi comis fapta. S-au sesizat din oficiu organele de cercetare penală și se efctuează cercetări în acest caz. Persoana acuzată a fost identificată ” – ne-a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, Dan Călinescu.  

Tânăra, învoită de la Centru să meargă la Horezu

Pe de altă parte, conducerea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vâlcea susține că beneficiara centrului de la Bistrița a fost învoită în ziua de 19 iulie 2019 să meargă la Horezu la o familie. “Femeia spune că atunci când se întorcea la centru, cu o mașină de ocazie, șoferul ar fi abuzat-o. Din câte ne-au spus reprezentanții centrului, nu prezenta urme de violență vizibile. Însă, sunt convins că anchetatorii vor face lumină în acest caz” – ne-a declarat directorul DGASPC Vâlcea, Nicolae Badea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like